ACR EGER                 

MULTIMÉDIA PASSAT 

vissza az előző oldalra                                         vissza a főoldalra

Az autó-hifi rendezvények igazi kihívást jelentenek a kiállítók számára, hisz olyan autóval kell megjelenniük, mely minden tekintetben lenyűgözi a látogatókat. Ez nem kis feladat, pláne akkor, ha Sinsheimről van szó...

   
 

Egy ilyen kiállításra mindent bele kell adni, hisz mint látható volt, a konkurencia hihetetlen autó-költeményeket készített. Az egész koncepció azonban eltér a sportos, extrém ötletektől és zsúfolásig telepakolt autóktól. A fekete elegáns Passatra tekintve senki sem gondol nitro palack köré gyűjtött mélysugárzó kupacra.

Az ajtót kinyitva beigazolódik sejtésünk: elegáns beépítés, rengeteg apró ínyencséggel! Az egyik ilyen megoldás a középkonzol, hisz aki látott már Passat belsőt, az jól tudja, hogy a klíma gyárilag kicsit máshol található, no és TFT kijelző sem alaptartozék. A fejegység egy igazi csemege, mely nem más, mint kiváló hangú Rodek RO500DVD (amit a fényképezés alatt a Zenec ZE-200DVD váltott)! Mint a típus megjelölése is mutatja, DVD lejátszásra is képes, így nem volt kérdéses a Zenec ZEM-W700 7 colos TFT monitor beszerelése sem, melyhez teljesen át kellett szabni a középkonzolt.


Az első ajtókra pillantva további finomságokra lelhetünk, hisz az igényes, egyedi ajtópanelben két pár 16cm-es Rodek RC164RP (neo mágnes) dolgozik, melyek mellett a gyári hangváltókat is megcsodálhatjuk. A hangszórók védelméről lézerrel kivágott plexi logo gondoskodik, mely sötétben impozáns látványt nyújt, köszönhetően a kék megvilágításnak. A hangszóró szett további részét - a ribbon magassugárzókat - az "A" oszlopon pihenve láthatjuk. Természetesen egyedileg készített panel, mely az ajtópanelhez hasonlóan az autó színére fényezve pompázik.

Egy ajtóval hátrébb újabb hangszóró párra bukkanunk a Rodek RC162RP személyében, mely szinte egybenőtt a magassugárzóval. Ez utóbbi az alsó elhelyezkedése miatt irányítva szórja a felsőbb frekvenciákat a hátul ülők felé. Az ajtópanel egyéb tekintetben megegyezik az előbb bemutatottal, hisz szintén az autó színére fényezett állapotban láthatjuk.


Szerencsére a Passat kombi nem szenved literszám hiányt a csomagtér tekintetében, ezért könnyedén befért ide a két mélysugárzó, a három erősítő, a két TFT monitor, és a kondenzátor. Az installáció itt egységes ék alakot mutat, melynek belső részét a mélyláda, míg a külső vonalát a három erősítő jelenti. Ezt kiemelendően egy hatalmas ACR feliratú plexi logo is díszíti a csomagteret, mely alatt a Zealum szerelési anyagokat is megpillanthatjuk piros fényben úszva.

A három Rodek erősítőkről érdemes megemlíteni, hogy egytől-egyig a digitális családot képviselik, melyből kettő 2 csatornás, az R2175 FRD személyében és egy 4 csatornás (R480 FRD) került beépítésre. Ebből a triumvirátusból ez utóbbi erősítő két csatornája, az első ajtókban található szettet hajtja, míg a másik két csatorna a hátsó ajtókban pihenő szettet kelti életre. A két 2 csatornás a 2x3 Ohm-os Rodek RW25DM mélysugárzót lengeti a maga 350W-os teljesítményével, mely a zárt ládának köszönhetően dinamukus, kontrollált mélyhangokat képez a Passat gyomrában.


Show autó gyakorlatilag nem létezik csomagtartóba szerelt kijelző nélkül, így itt is találkozhatunk két TFT-vel, melyek szerepét a Zenec ZEM-W700, 7 colos (jobb oldalt) és a Zenec ZEM-560U, 5,6 colos (bal oldalt) kijelzők töltik be. A folyamatos áramdús zenehallgatásról egy Exide 900-as akku, egy Rodek RO1PC 1 farádos (itt jegyezném meg, hogy a kínálatban már található 10, 20 és 40 farádos verzió is!) kondenzátor, valamint a minőségi Zealum kábelek és szerelési egységek gondoskodnak!

Ami talán még ennél is fontosabb, hogy mostantól az ACR termékek (Spectron, Axton, Rodek, EM-Phaser, Radical Audio, Zenec, Zealum) most még kedvezőbb áron kaphatók, köszönhetően az EU csatlakozásnak!


Kattints a kis képekre a további képekhez!

vissza az előző oldalra                                         vissza a főoldalra