ZENEC ZE - 50

 DVD/MP3/CD

   

vissza az előző oldalra                                         vissza a főoldalra

 

 A DVD mánia nem csak az otthoni hifi piacon terjed gomba módra, köszönhetően az egyre kedvezőbb áru terméknek. Ez persze a "noname", ismeretlen gyártók termék áradatának is köszönhető, valamint az ismert márkák egyszerűbb, kisebb tudású modelljeinek.

 
 

Ez utóbbi kategóriába sorolható a Zenec ZE-050DVD játékos (player, azaz lejátszó), mely elegáns koromfekete köntösben, és teljesen letisztult formavilággal büszkélkedhet. A Zenec márkanév alatt már 2 DVD fejegységgel (ZE-100DVD, ZE-200DVD) találkozhattunk a kínálatban, amit most az új jövevény egészít ki.

 Kis méretű, többszínű LCD kijelzőre is futotta, mely a főbb adatokat leolvasásában nyújt segítséget (például az ID3-tag-ekre).
A gondtalan DVD-zést az anti-shock memória őrzi, mely 16MB-os méretével elegendő időt biztosít a fejegységnek arra, hogy a budapesti kátyús utakon is ugrás nélkül hallgathassuk zenénket. Amennyiben rendelkezünk LCD monitorral, úgy a fejegységre csatlakoztatás után akár 4:3 vagy a 16:9 arányú képméretben is végignézhetjük kedvenc filmünket.

 

Ha jobban megnézzük a specifikációkat, akkor észrevehetjük, hogy ezt a készüléket tökéletesen kiegészíti a Zenec W700DMM 1DIN méretű, kinyíló LCD fejegység (valamint a Zenec ZE-5.1D, 5 + 1 csatornás erősítővel tökéletes rendszert képez!), hisz ez rendelkezik TFT monitorral, valamint RDS-EON tunerrel is. Viszont nem tud DVD / CD médiákat lejátszani. És itt jön a képbe a Zenec ZE-050DVD! Ami pontosan azt tudja, kitalálták, és amire jelen esetben szükség van! Igaz, nincs benne nagy méretű TFT kijelző, és RDS tuner sem, viszont a már említett tulajdonságok mellett integrált Dolby Digital / Dolby Prologic dekóderrel is fel van szerelve a szokványosnak mondható kompozit Video S-Video, Line kimenet, 2 A/V bemenet.


További érdekesség, hogy standard csatlakozója segítségével, akár otthonunkban is használhatjuk (12V-ról) a készüléket, valamint az infraszem távirányítónak köszönhetően, akár a csomagtartóban is elhelyezhetjük úgy, hogy az utas fülkéből irányítjuk a fejegységet. Az egyszerű felépítésnek több előnye is van. Az egyik a kedvező ár (most akcióban 42.990 Ft!), míg a másik - a sallangmentes felépítésnek köszönhetően - a készülék hangminőség, mely erre a Zenec termékre is jellemző!

 

 

vissza az előző oldalra                                         vissza a főoldalra